Webinarer

Som noget nyt tilbyder vi også åbne webinarer, der er tilgængelige for alle med en interesse for samtalen som professionelt redskab. Derudover tilbyder vi også skræddersyede webinarer, der kan indgå som en del af et blended learning forløb for lige netop jeres arbejdsplads. 

Åbne webinarer


Som noget nyt tilbyder Birgitte Wärn en række åbne webinarer, der er tilgængelige for alle med interesse for samtalen som professionelt redskab og for rollen som rådgiver.

På de åbne webinarer får du tips, viden og konkrete redskaber til samtalen og til rådgiverrollen.
Det kan fx handle om, hvordan du kan holde fokus i samtalen eller hvordan du bedst passer på dig selv, så du undgår udbrændthed eller forråelse.

De åbne webinarer varer ca. 45 minutter og du har mulighed for at sende spørgsmål ind undervejs. Webinarerne annonceres her på siden og i nyhedsbrevet og er gratis at deltage i.

Du er meget velkommen til at invitere dine kolleger og leder med!

Kommende gratis webinarer

Datoen for næste åbne webinar er endnu ikke fastsat.
Husk at du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får direkte besked, når nye webinarer er tilgængelige.

Tidligere afholdte gratis webinarer

Den motiverende samtale

Webinaret handlede om, hvordan du kan arbejde med motivation eller mangel på samme hos den, du skal rådgive. Her blev balanceskemaet præsenteret, der er et enkelt og effektivt redskab til at afdække, hvad der motiverer personen og hvad der eventuelt afholder personen fra at handle. 

Undervejs i webinaret var der også mulighed for at stille spørgsmål.

Det lille webinar til et liv (næsten) uden stress

På dette webinar kom jeg med redskaber til, hvordan du kan sige nej på en konstruktiv måde, "skrue ned" for perfektionisten og berolige dit nervesystem.

Undervejs i webinaret var der også mulighed for at stille spørgsmål.

Hvordan kan du holde fokus i samtalen og håndtere talepres?

På dette webinar kom jeg med mine input til, hvordan du kan håndtere det, hvis den du skal rådgive har talepres og det derfor er svært for dig at holde fokus i samtalen.

På webinaret præsenterede jeg forskellige teknikker og viste en lille film med en borger, der netop har voldsomt talepres.

Undervejs i webinaret var der også mulighed for at stille spørgsmål, hvilke jeg også besvarer.

Samtalen med angste

Angst dækker over mange forskellige lidelser og på webinaret satte vi fokus på, hvordan du kan håndtere samtalen med mennesker, der lider af social angst/fobi og fx har svært ved at deltage i aktiviteter såsom praktik, uddannelse, kurser mm.

Undervejs i webinaret var der også mulighed for at stille spørgsmål.

Den vanskelige samtale

Søger du et enkelt og effektivt redskab til de samtaler, hvor du skal give et afslag eller stille et krav?
På webinaret "Den vanskelige samtale" præsenterer jeg samtalehjulet og viser en lille film med et klip fra en samtale med en borger, der skal præsenteres for kravet om at møde op, hvis han gerne vil have sin ydelse.

Undervejs i webinaret var der også mulighed for at stille spørgsmål.

Webinarer til arbejdspladser


Udover de åbne webinarer tilbyder vi også webinarer, der skræddersys til lige netop jeres arbejdsplads. Det kan fx være som led i et blended learning forløb, hvor webinarer kan erstatte de fysiske workshops, hvis man af forskellige årsager ikke har mulighed for at mødes, men gerne vil have den direkte kontakt med Birgitte og mulighed for at stille spørgsmål. Læs mere om blended learning her.

Interesseret i et kursus på arbejdspladsen?

Vi underviser og superviserer rådgivere, der arbejder med at hjælpe mennesker videre, fx i forhold til job eller uddannelse.
Vores kunder er primært jobcentermedarbejdere, sagsbehandlere, socialrådgivere, studievejledere og mentorer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse af mulighederne for arbejdspladskurser eller andet.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.