Webinarer

Som noget nyt tilbyder vi også åbne webinarer, der er tilgængelige for alle med en interesse for samtalen som professionelt redskab. Derudover tilbyder vi også skræddersyede webinarer, der kan indgå som en del af et blended learning forløb for lige netop jeres arbejdsplads. 

Åbne webinarer


Som noget nyt tilbyder Birgitte Wärn en række åbne webinarer, der er tilgængelige for alle med interesse for samtalen som professionelt redskab og for rollen som rådgiver.

På de åbne webinarer får du tips, viden og konkrete redskaber til samtalen og til rådgiverrollen.
Det kan fx handle om, hvordan du kan holde fokus i samtalen eller hvordan du bedst passer på dig selv, så du undgår udbrændthed eller forråelse.

De åbne webinarer varer ca. 45 minutter og du har mulighed for at sende spørgsmål ind undervejs. Webinarerne annonceres her på siden og i nyhedsbrevet og er gratis at deltage i.

Du er meget velkommen til at invitere dine kolleger og leder med!

Kommende gratis webinarer

Hvordan kan du holde fokus i samtalen og håndtere talepres?

Hvordan kan du håndtere det, hvis den du skal rådgive har talepres og det derfor er svært for dig at holde fokus i samtalen?

På webinaret vil jeg præsentere forskellige teknikker og vise en lille film med en borger, der netop har voldsomt talepres. Borgeren spilles af en skuespiller og jeg har fornøjelsen af at agere jobcentermedarbejderen.

Undervejs vil der også være mulighed for at stille spørgsmål.

Webinaret afholdes:
fredag. 2. oktober, kl. 10.00 - 10.45

 

Tilmeld dig her.

Webinarer til arbejdspladser


Udover de åbne webinarer tilbyder vi også webinarer, der skræddersys til lige netop jeres arbejdsplads. Det kan fx være som led i et blended learning forløb, hvor webinarer kan erstatte de fysiske workshops, hvis man af forskellige årsager ikke har mulighed for at mødes, men gerne vil have den direkte kontakt med Birgitte og mulighed for at stille spørgsmål. Læs mere om blended learning her.

Interesseret i et kursus på arbejdspladsen?

Vi underviser og superviserer rådgivere, der arbejder med at hjælpe mennesker videre, fx i forhold til job eller uddannelse.
Vores kunder er primært jobcentermedarbejdere, sagsbehandlere, socialrådgivere, studievejledere og mentorer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende drøftelse af mulighederne for arbejdspladskurser eller andet.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.