Mød Birgitte Wärn

Hør om Birgittes baggrund for at undervise i samtaler som professionelt redskab.

 

"Birgitte Wärn er som underviser helt i top. Hun forstår at gøre kompliceret stof forståeligt og at inddrage alle med empati og humor."

Kirsten Gionet
Socialrådgiver, Hjørring Kommune

"Birgitte Wärn er i særklasse en kompetent, engageret og stærkt inspirerende underviser. Hun har et smittende humør, et højt energiniveau og masser af praksis, der løfter teorierne fra ord til virkelighed. Birgitte evner at skabe et tillidsfuldt, seriøst, respektfuldt og uhøjtideligt læringsrum."

Pernille Poulsen
Chefkonsulent, leder af Job- og uddannelsesrådgivningssektionen, Veterancentret, Forsvaret

"Jeg har deltaget i efteruddannelsen til Psykiatrivejleder og er dybt fascineret over hvor dygtig en formidler Birgitte er: hun forstår at gøre svært teoretisk stof enkelt, uden at forsimple. Birgitte formidler med stor entusiasme, empati, humor og nærvær."

Tina Brohauge
Vejleder og underviser, Center for Afklaring og Beskæftigelse, CAB, København

"Med humor og indlevelse præsenterede Birgitte Wärn to kursusdage i Jobcenter Egedal om Den Motiverende Samtale” og ”Den vanskelige samtale”. Kurset adskilte sig fra andre lignende kurser ved Birgittes fine fornemmelse for og indlevelse i de oplevelser, som medarbejderne bragte ind i undervisningen."

Linette Rasmussen
Teamleder, Jobcenter Egedal

Om Birgitte Wärn

Birgitte Wärn er uddannet cand. mag. i dansk og psykologi og har en efteruddannelse i coaching og supervision.

Birgitte Wärn har over 20 års erfaring som underviser af rådgivere, herunder i samtalen med psykisk sårbare og syge. Herudover har Birgitte Wärn selv siddet som rådgiver inden for beskæftigelsesindsatsen i en årrække og kender derfor på egen krop til de udfordringer, der er, når man både har en myndigheds- og en hjælperrolle i samtalen.

Wärn Kompetenceudvikling er stiftet i 2005 og har speciale i samtalen som professionelt redskab med fokus på den motiverende samtale, den vanskelige samtale og kommunikation med psykisk sårbare og syge. Udover kurser tilbydes supervision både enkeltvis og i grupper. En del kurser fås nu også som online kurser og som blended learning forløb.

Derudover er Birgitte Wärn forfatter til flere erhvervshåndbøger og artikler, blandt andre den nyligt udgivne "Den lille guide til et liv uden stress". Serien indeholder også ”Den lille guide til konfliktløsning i grupper og organisationer”, “Den lille guide til stresshåndtering på arbejdspladsen” og ”Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejdere”, som alle er genudgivet i nyt layout som paperbacks og ebøger. 

Blandt kunder kan nævnes Københavns Kommune, Jobcenter Aarhus, Aalborg Kommune, Dansk Magisterforening; HK og Forsvarets Personeltjeneste. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.