Wärns små guider

En serie af lettilgængelige bøger fyldt med øvelser og konkrete redskaber, som kan anvendes i såvel privat sammenhæng som på arbejdspladsen.
De populære bøger er tilsammen solgt i over 30.000 eksemplarer.
Ønsker du også en, så kan du købe bøgerne på Saxo.com.

 

"Den lille guide" - en bestsellerserie

Et liv uden
stress

Bogen giver dig konkrete redskaber til at forebygge og håndtere stress i hverdagen. Gennem forskellige øvelser får du redskaber til både at mindske dine stressfaktorer, arbejde med dine tanker og øge dine ressourcer.

Læs mere og køb bogen her

Stresshåndtering på arbejdspladsen

Bogen giver konkrete redskaber til at forebygge og håndtere stress i personalegrupper. Gennem forskellige øvelser får I redskaber til, hvad den enkelte kan gøre, hvad gruppen kan gøre, og hvad I som organisation kan gøre.

Læs mere og køb bogen her

Psykiske problemer blandt medarbejdere

Bogen giver konkrete råd om, hvordan du som leder eller kollega kan forholde dig til en medarbejder i krise, med psykiske problemer eller egentlig psykisk sygdom. Bogen har også en skabelon for en politik på området.

Læs mere og køb bogen her

Konfliktløsning i grupper og organisationer

Bogen giver konkrete redskaber til at håndtere konflikter i arbejdsgrupper. I får viden om årsager til konflikter og redskaber til at løse dem på både individ-, gruppe- og organisationsniveau.

Læs mere og køb bogen her

An Almost Stress-Free Life

The little guide to an almost stress-free life is for those who seek to prevent and reduce stress in their everyday lives. The book offers basic knowledge, practical tools, and advice you can apply immediately to manage stressful situations and stressful times better.

Read more and buy the book here


Udtalelser om mine bøger

Læs den seneste udtalelse om "Den lille guide til et liv uden stress".

"Jeg vil kalde den en femstjernet ’hands on’ grønspættebog, hvor stressramte kan få konkret hjælp uden lange psykologiske forklaringer. Bogen giver stressramte et overblik og en indsigt i, hvad de selv kan arbejde med og dermed få ting til at rykke."

Thomas Milsted
Forfatter og medlem af Stresstænketanken


Hør Stinas historie

Stina var lige kommet fra lægen, og her var hun blevet sygemeldt med stress. På en café bemærker Stina "Den lille guide til et liv uden stress", og får under sit cafébesøg lavet flere af øvelserne i min bog. Mød Stina, som fortæller sin historie og hvad "Den lille guide til et liv uden stress" har gjort for hende.

Få jeres egen guide

Som noget nyt tilbyder vi særudgaver af en eller flere bøger fra bogserien "Den lille guide..."

Ingeniørforeningen i Danmark (IDA) har netop fået en særudgave af “Den lille guide til et liv uden stress”, fordi de ønsker at give medlemmerne konkrete redskaber til stresshåndtering i hverdagen og til et bæredygtigt arbejdsliv.

Læs mere om særudgaver
Close

Bogbestilling

Husk at angive antal for hver titel, hvis du bestiller eksemplarer af flere typer. Der fremsendes faktura per email og bøgerne afsendes inden 7 dage. Angiv venligst nødvendige oplysninger i feltet 'Faktura oplysninger'. 

Om behandling af dine personlige data: Se Privacy Notice.