Gratis webinar: 
Den vanskelige samtale

Det næste gratis webinar handler om et enkelt og effektivt redskab til de samtaler, hvor du skal give et afslag eller stille et krav.
Webinaret henvender sig til dig, der endnu ikke har hørt mig fortælle om samtalehjulet – eller som gerne vil have en genopfriskning.

På webinaret vil jeg præsentere samtalehjulet og vise en lille film med et klip fra en samtale med en borger, der skal præsenteres for kravet om at møde op, hvis han gerne vil have sin ydelse. Borgeren spilles igen af skuespiller Teis Bayer og jeg har fornøjelsen af at agere sagsbehandler.

Efter et oplæg på små 25 minutter vil der være en kort pause på 5 minutter, hvor du har mulighed for at skrive spørgsmål til mig, som jeg så vil besvare efter pausen.

Udover samtalehjulet vil jeg også præsentere mit nyeste mini-online kursus, der netop handler om redskaber til den vanskelige samtale.

Webinaret finder sted:
torsdag. 4. marts, kl. 9.30 – ca. 10.15.

 

TILMELD DIG HER

Om behandling af dine personlige data: Se Privacy Notice.

Om Birgitte Wärn

Siden 1998 har Birgitte Wärn undervist og superviseret rådgivere, der arbejder med at hjælpe mennesker videre. Flere end 5000 sagsbehandlere, socialrådgivere, studievejledere, mentorer o.l. har gennem årene deltaget på hendes kurser inden for samtaleteknikker og håndtering af rådgiverens egen rolle og trivsel.

I skal vælge et kursus med Birgitte Wärn fordi:

  • I får konkrete redskaber til at håndtere de udfordringer, der kan være i samtalerne med fx psykisk sårbare og syge.
  • Undervisningen tager udgangspunkt i jeres dagligdag og redskaberne sættes i forhold hertil, så I kan gå direkte ud og anvende dem i samtalerne.
  • Birgitte Wärn selv har siddet i rollen som rådgiver inden for beskæftigelsesindsatsen og derfor kender til de udfordringer, I står i.
  • Birgitte Wärn kombinerer praksiserfaring med faglig tyngde – og med plads til både humor og alvor.

 

Birgitte Wärn er uddannet cand. mag. i dansk og psykologi med efteruddannelse i coaching og supervision. Hun er desuden forfatter til flere erhvervshåndbøger og artikler inden for området.

Et udpluk af vore kunder er Københavns Kommune, Jobcenter Aarhus, Aalborg Kommune, Dansk Magisterforening, HK og Forsvarets Personeltjeneste.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.