Gratis webinar om

Samtalen med angste

Webinaret handlede om, hvordan du kan håndtere samtalen med angste. Angst dækker over mange forskellige lidelser og på webinaret satte vi fokus på, hvordan du kan håndtere samtalen med mennesker, der lider af social angst/fobi og fx har svært ved at deltage i aktiviteter såsom praktik, uddannelse, kurser mm.

Samtalen med angste

Webinaret blev afholdt torsdag den 10. februar 2022, kl. 10.00 - 10.45.

Om webinaret

Du får konkrete redskaber til at hjælpe borgeren med at håndtere angsten i forhold til det, der er målet for jeres samtale, fx at vedkommende skal i praktik eller deltage i undervisning mm.

Webinaret er især relevant for dig, der arbejder med at hjælpe mennesker med angst videre, fx i forhold til job eller uddannelse.

Undervejs inviteres du ind og se en samtale, hvor en studievejleder afholder en samtale med en studerende, der er udeblevet fra studiet pga. angst. Studievejlederens fokus i/mål med samtalen er at hjælpe eleven med at genoptage studiet.
Den studerende spilles af en skuespiller og jeg har fornøjelsen af at agere studievejlederen.

Efter et oplæg på små 25 minutter var der en kort pause på 5 minutter, hvor der var mulighed for at skrive spørgsmål til mig, som jeg besvarede efter pausen.

Materiale fra webinaret

Du kan her downloade materialet fra webinaret.

Hent PowerPoint Show
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.