195,- inkl. moms

Om behandling af dine personlige data: Se Privacy Notice. Ved køb godkender du også Handelsbetingelserne.

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind

Hvordan kan du håndtere samtalen med angste (webinar on demand)

Webinaret handler om hvordan du kan håndtere samtalen med angste. Angst dækker over mange forskellige lidelser og på webinaret sætter vi fokus på, hvordan du kan håndtere samtalen med mennesker, der lider af social angst/fobi og fx har svært ved at deltage i aktiviteter såsom praktik, uddannelse, kurser mm.

Undervejs vil jeg invitere dig ind og se en samtale, hvor en studievejleder afholder en samtale med en studerende, der er udeblevet fra studiet pga. angst. Studievejlederens fokus i/mål med samtalen er at hjælpe eleven med at genoptage studiet.

Webinaret varer ca. 45 minutter. Bemærk: webinaret er optaget på forhånd, så det er ikke muligt at stille spørgsmål undervejs, men du er altid velkommen til at kontakte mig efterfølgende.

 

Webinaret er relevant for dig, der…

Webniaret henvender sig til dig, der arbejder med at rådgive mennesker, typisk i forhold til job eller uddannelse. Du arbejder fx som jobcentermedarbejder, sagsbehandler ved en A-kasse eller fagforening, som studievejleder eller som pædagog.

 

Webinaret foregår on demand...

Webinaret er on demand, hvilket betyder, at du kan se det hvor og hvornår, det passer dig og i det tempo, du har lyst til og mulighed for.

Derudover får du adgang til webinaret i en hel måned, så du har mulighed for at vende retur og gense webinaret.

 

Du får adgang straks efter betaling!