195,- inkl. moms

Om behandling af dine personlige data: Se Privacy Notice. Ved køb godkender du også Handelsbetingelserne.

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind

Den vanskelige samtale (webinar on demand)

Dette webinar handler om et enkelt og effektivt redskab til de samtaler, hvor du skal give et afslag eller stille et krav.

På webinaret vil jeg præsentere samtalehjulet og vise en lille film med et klip fra en samtale med en borger, der skal præsenteres for kravet om at møde op, hvis han gerne vil have sin ydelse. Borgeren spilles igen af skuespiller Teis Bayer og jeg har fornøjelsen af at agere sagsbehandler.

Udover samtalehjulet vil jeg også præsentere mit nyeste mini-online kursus, der netop handler om redskaber til den vanskelige samtale.

Webinaret varer 50 minutter i alt. Det er optaget på forhånd og det er derfor ikke muligt at stille spørgsmål undervejs. Du er dog altid velkommen til at skrive til mig med eventuelle spørgsmål efterfølgende. 

 

Webinaret er relevant for dig, der…

Webinaret henvender sig til dig, der arbejder med at rådgive mennesker, typisk i forhold til job eller uddannelse. Du arbejder fx som jobcentermedarbejder, sagsbehandler ved en A-kasse eller fagforening, som studievejleder eller som pædagog.
Derudover er det relevant for dig, der endnu ikke har hørt mig fortælle om samtalehjulet – eller som gerne vil have en genopfriskning.

 

Webinaret er on demand...

Webinaret er on demand, hvilket betyder, at du kan se det hvor og hvornår, det passer dig og i det tempo, du har lyst til og mulighed for.

Derudover får du adgang til webinaret i en hel måned, så du har mulighed for at vende retur og gense webinaret.

 

Du får adgang straks efter betaling!